Vragen over bezorgen en afhalen

Hieronder staan de meest gestelde vragen over bezorgen en afhalen. Kun je hier geen antwoord vinden op jouw vraag, neem dan contact met ons op.

 1. Afhalen of bezorgen:
  • De producten van stijl476.nl kunnen alleen worden bezorgd.
 2. Levertijd en verzendkosten:
  • De verzendkosten zijn afhankelijk van het totale gewicht van de bestelling. In de winkelwagen worden de verzendkosten aangegeven.
  • Voor de bestellingen geldt dat ze binnen 3 werkdagen worden bezorgd.
 3. Bezorgdienst:
  • De bestellingen worden bezorgd met Post.nl. Is er niemand thuis, dan zal er worden gekeken of de bestelling bij de buren kan worden afgeleverd. Kan het product ook niet bij de buren worden afgeleverd dan zal de postbode een tweede moment proberen. Kan een product ook  op het tweede moment niet worden afgeleverd dan zal het product twee weken op een Post.nl-locatie voor jou worden bewaard. Via kaartjes in de brievenbus zal de postbode informatie over de status met je delen.
 4. Onvolledige of beschadigde leveringen
  • stijl476.nl probeert altijd de artikelen in goede staat bij je te bezorgen. Maar helaas gaat er soms iets mis. Wat moet je doen als je een beschadigd pakket ontvangt? Maak direct melding bij de postbode dat het pakket beschadigd is en neem contact op met ons.